Eten & Drinken

Geeft u een feest? Dan is het belangrijk dat u na denkt over het eten en drinken. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een geslaagd feestje. Hoeveel bier wordt er gedronken? Welke snacks worden gewaardeerd? Welke wijn vinden de dames het lekkerst? We adviseren u graag en leveren op locatie.

Dineren of ander voedsel kan een feest een compleet nieuw wending insturen. Een leuke BBQ of buffet wordt enorm gewaardeerd. Laat het regelen door Goude Leeuw Partyverhuur. Dan genieten uw feestgangers van de lekkerste gerechten en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Naast voedsel leveren wij ook graag de dranken op uw feest. We leveren de vaten voor uw biertap of de wijn voor de dames. We weten als geen ander wat iedereen lekker vind en hoeveel je precies nodig hebt.

Catering Eten en Drinken

Catering

De Gouden Leeuw Partyverhuur heeft veel ervaring met het goed lijden van een feest. We weten wat er bij komt kijken en hoe stressvol het kan zijn als organisator. Wij ontzien en adviseren u daarom graag. Naast ons ruime assortiment partyverhuur ontzien we ook graag op het gebied van eten en drinken. Via onze catering zorgen we er voor dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Iemand achter de bar, achter de BBQ of die hapjes rondbrengt, bij de Gouden Leeuw Partyverhuur is dit allemaal mogelijk.

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden om u te ontzien op uw feest? Dan komen we graag met u in contact. We spreken u graag persoonlijk om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of geef bij het aanvragen van een offerte aan dat je gebruik wilt maken van deze optie. Dan kunnen we voor u de catering verzorgen en in samenwerking met een derde partij voor u het eten en drinken aanleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Menu